OVER ONS

Oktober 2013 zijn wij gestart als franchisevestiging van Brownies&downieS in Boxtel. En nu, vijf jaar later, zijn we toe aan een nieuwe stap. Dat is ‘Lunch bij Trots’. Volgens ons én onze gasten het leukste en beste lunchcafé van Boxtel. Hoe dit komt? Wij werken met goede, verse en ambachtelijke producten, zijn creatief én blijven onze menukaart vernieuwen. Een mooie en smaakvolle uitdaging vinden wij.

JONGEREN MET EEN BEPERKING

Daarnaast word je bediend door jongeren met een beperking. In ons lunchcafé krijgen zij de kans naar vermogen mee te werken in een regulier horecabedrijf. Dit doen we door het bieden van een passende, sociale en dynamische werkplek met professionele begeleiding. Door onze jongeren te vertrouwen en verantwoordelijkheid te geven, halen zij het beste in zichzelf naar boven.

TROTS!

Wij vinden het heel bijzonder hieraan een bijdrage te mogen leveren. Elke dag is daarom een feestje, waarbij hard wordt gewerkt jou als klant in de watten te leggen en te laten genieten van een heerlijke, vers gemaakte lunch, een verrukkelijk eigengemaakt taartje en een lekker drankje. En weer komt dat woord naar voren: Trots!