Mogelijkheden

Culinaire avonden

In navolging van onze eerdere edities van Eet je Mee komen wij een aantal keer per jaar met leuke en verrassende culinaire avonden. Op deze avonden bieden wij onze gasten een andere beleving dan dat zij normaliter gewend zijn van ons.
Onze culinaire avonden worden vooraf aangekondigd en zijn alleen op reservering toegankelijk.

Feest!

Iets te vieren? Ons lunchcafé is een prima plek voor een feestje tot circa 80 personen. Met je gezelschap in alle rust genieten van een 5-gangen diner of een knallend feest organiseren voor familie en vrienden inclusief lekkere borrelhapjes? Het kan allemaal. Wij zorgen voor een passend voorstel.

Lunch to go

Geen tijd om in ons lunchcafé te eten? Geen probleem. Je kunt je bestelling ook telefonisch doorgeven en voor lunchtijd ophalen. Zo kun je thuis of op het werk genieten van onze soepen, broodjes en salades. Let op! Bestel je in het weekend kan het voorkomen dat het te druk is in het lunchcafé om een bestelling af te halen.

Heb je een (zakelijke) lunch voor grotere groepen? Ook dat kan. Maar neem wel eerst even contact met ons op voor de mogelijkheden.

High Tea

Zin in een high tea? Wij hebben twee soorten: de 8-gangen high tea TROTS en de kinder high tea.

High Tea TROTS €27,50 per persoon

Onze high tea TROTS bestaat uit maar liefst acht kleine gangen vol lekkernijen. We starten met een amuse en serveren vervolgens een vers soepje van de dag. Hierna kun je genieten van een drietal hartige hapjes die na elkaar worden geserveerd. Dit alles komt met een kannetje verse jus. Als afsluiter krijg je onze heerlijke zoetigheden geserveerd in wederom drie losse gangen. Bij onze high tea serveren wij onze verse thee van Twistea. Liever geen thee? Koffie mag ook.

Kinder High Tea €17,50 per persoon

Ook de kids kunnen bij ons lunchcafé terecht voor een heerlijke high tea. Neem de hele middag de tijd om met je vriendjes en vriendinnetjes te genieten van heel veel lekkere hapjes. Je krijgt een vers soepje en een plank vol hartige hapjes. En als afsluiter super veel lekkere taartjes. Hierbij mag je zoveel thee en ranja drinken als je lust.

Een high tea is op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag te reserveren vanaf 14:15 uur. Op zaterdag is dit enkel mogelijk vanaf 15.00 uur. Heb je dieetwensen of wellicht een allergie? Geef het door tijdens het reserveren. We kijken dan samen naar de mogelijkheden.