MOGELIJKHEDEN

ONTBIJT € 10,50 PER PERSOON

Het ontbijt. De belangrijkste maaltijd van de dag.

Stel je dit eens voor: twee dikke sneden vers afgebakken brood, een gebakken eitje, gerookte zalm met zoetzure komkommer én een halve avocado met hummus van rode biet en noten. Denk daarbij aan een kleine smoothie van vers fruit, noten en zaden, een glaasje verse jus en een kopje koffie of thee. Daar word je toch blij van.

Ons ontbijt is tot 11.30 uur te bestellen.

EET JE MEE? € 18,50 PER PERSOON

Elke derde vrijdag van de maand is het leukste lunchcafé van Boxtel ’s avonds geopend. Onze kok stelt dan een wisselend en smakelijk menu samen, bestaande uit een voor- en hoofdgerecht. Wil je afsluiten met een lekker toetje? We bieden tijdens ‘Eet je mee’ één nagerecht aan. Dit kan los besteld worden. Je kunt op reservering aanschuiven tussen 18:00 en 20:00 uur. We zijn tijdens ‘Eet je mee?’ geopend tot 23:00 uur.

LUNCH TO GO

Geen tijd om in ons lunchcafé te eten? Geen probleem. Je kunt je bestelling ook telefonisch doorgeven en ophalen. Zo kun je thuis of op het werk genieten van onze soepen, broodjes en salades. Heb je een zakelijke lunch voor grotere groepen? Ook dat kan. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden.

FEEST!

Iets te vieren? Ons lunchcafé is een prima plek voor een feestje tot ongeveer vijftig personen. Met je gezelschap in alle rust genieten of een knallend feest organiseren voor familie en vrienden? Het kan allemaal. Wij zorgen voor een passend voorstel.

HIGH TEA

Zin in een high tea? Wij hebben twee soorten: de high tea TROTS en de kinder high tea.

High Tea TROTS €20,50 per persoon

Onze High tea TROTS bestaat uit maar liefst vier gangen vol lekkernijen.  We starten met een amuse om vervolgens het verse soepje van de dag te nuttigen. Hierna kun je genieten van een plank met hartige hapjes en een kannetje verse jus. Als afsluiter krijg je heerlijke zoetigheden. Hierbij serveren wij onze verse thee van Puritea. Liever geen thee? Verse koffie kan ook.

Kinder High Tea €12,50 per persoon

Ook de kids kunnen bij ons lunchcafé terecht voor een heerlijke high tea. Neem de hele middag de tijd om met je vriendjes en vriendinnetjes te genieten van heel veel lekkere hapjes. Je krijgt een vers soepje en een plank vol hartige hapjes. En als afsluiter super veel lekkere taartjes. Hierbij mag je zoveel thee en ranja drinken als je lust.

Een high tea is te reserveren vanaf 14:00 uur. Heb je dieetwensen of wellicht een allergie? Geef het door tijdens het reserveren. We houden er dan rekening mee.