MOGELIJKHEDEN

LUNCH TO GO

Geen tijd om in ons lunchcafé te eten? Geen probleem. Je kunt je bestelling ook telefonisch doorgeven en ophalen. Zo kun je thuis of op het werk genieten van onze soepen, broodjes en salades. Heb je een zakelijke lunch voor grotere groepen? Ook dat kan. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden.

FEEST!

Iets te vieren? Ons lunchcafé is een prima plek voor een feestje tot ongeveer tachtig personen. Met je gezelschap in alle rust genieten of een knallend feest organiseren voor familie en vrienden? Het kan allemaal. Wij zorgen voor een passend voorstel.

HIGH TEA

Zin in een high tea?
Wij hebben twee mogelijkheden: de 8-gangen high tea TROTS en de kinder high tea.

8-gangen High Tea TROTS €22,50 per persoon

Onze 8-gangen High tea bestaat uit verschillende kleine gerechten vol lekkernijen.  Niet alles in één keer op tafel maar rustig genieten van elke gang die wordt geserveerd. We starten met een amuse om vervolgens het verse soepje van de dag te nuttigen. Hierna kun je genieten van een aantal rondes met hartige hapjes en een kannetje verse jus d’orange. Als afsluiter krijg je heerlijke zoetigheden. Hierbij serveren wij onze verse thee. Liever geen thee? Verse koffie kan ook.

Kinder High Tea €14,50 per persoon

Ook de kids kunnen bij ons lunchcafé terecht voor een heerlijke high tea. Neem de hele middag de tijd om met je vriendjes en vriendinnetjes te genieten van heel veel lekkere hapjes. Je krijgt een vers soepje en een plank vol hartige hapjes. En als afsluiter super veel lekkere taartjes. Hierbij mag je zoveel thee en ranja drinken als je lust.

Een high tea is te reserveren vanaf 14:00 uur. Heb je dieetwensen of wellicht een allergie? Geef het door tijdens het reserveren. We houden er dan rekening mee.